Iida Haglund

Kaikki blogit puheenaiheesta Turvapaikkaturismi

Turvapaikkaturismi – Sopimuksiin halutaan muutoksia

Oli kiva lukea, että vihdoinkin on hallituksessakin herätään ymmärtämään asioiden vakavuus turvapaikkaturismin osalta. Toisaalta ei ne suuret sanat suuta halkaise. Vaikka hallitus esittääkin ihan järkeviä linjauksia tuleviin neuvotteluihin EU:ssa, niin pelkään pahoin että Suomalaiset ministerit ovat täysiä lapamatoja ja saamattomia nyhveröitä ja nielevät sen mitä heille syötetään matoineen ja koukkuineen.

Olen täällä ja meille jaetaan rahaa

Iltalehden pitkä juttu turvapaikanhakijoiden tukalasta olosta Venäjällä osoittaa sen minkä moni suomalainen jo tietääkin. Suomeen tullaan lähinnä elintasopakolaisiksi koska meidän liian löperö, avokätinen ja sinisilmäinen järjestelmä houkuttelee kaiken mailman yrittäjä. Ja onhan ihanan halpaa.

 

Suomella ei ole vastuuta Lähi-Idän konflikteista

Fundamentalistisesta rasismista Lähi-Idästä suuntautuvassa pakolaisuudessa on kyse, eikä mistään muusta. Sunni- ja shiia-muslimit eivät ole koskaan tulleet irrationaalisista syistä johtuen kovinkaan menestyksekkäästi toimeen keskenään ja sen sijaan, että nämä ryhmät jotain vuorovaikutusta yrittäisivät, räjähtelevät tienvarsipommit ja länsimaisen arvoasteikon mukaiset ihmisoikeudet jäävät ani harvoin toteutumatta.

Venäjä, Venäjä ja Venäjä

Suomessa on viimeaikoina ihmetelty miksi Venäjä laskee viisumittomia turvapaikan etsijöitä suomeen. Venäjä ei ole ennen näin menetellyt, vaikka tässä Venäjä ei mitään lain kirjainta riko. Venäjällä on oikeus päästää viisumittomat turvapaikanhakijat Suomeen, eikä sillä ole mitään laillista syytä estää tällaista liikkumista.

Kysymys kuuluu miksi Venäjä nyt näin menettelee, kun se ei kuitenkaan ole aiemmin päästänyt viisumittomia kulkijoita rajoille onneaan koettelemaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä