Iida Haglund

Kaikki blogit puheenaiheesta Talebanit

Tein kantelun oikeuskanslerille puolustusministerin toiminnasta

Ihan mitä tahansa asiattomuuksia ministeri ei saa paukutella toisista ihmisistä. Perustuslakitalebani on loukkaava ja asiaton nimitys. Ministerillekin pitää rajat asettaa. Pääministeri joutui asettamaan ulkoministeri Soinille rajat ja nyt rajoja tarvitsee puolustusministeri Niinistö.  Ei toisia ihmisiä saa haukkua ja nimitellä, vaikka heidän toiminnasta ei pidä.

Myös puolustusministeri on eduskunnan luottamuksen varassa

Filosofian tohtori, kansanedustaja (sin) Jussi Niinistö peräänkuuluttaa nettisivullaan julkaistussa kirjoituksessaan eduskunnan ryhdistäytymistä. Sivun yläreunan asettelu viestittää lukijalle vahvasti, että nyt kirjoittaa Suomen puolustusministeri. ( Kirjoitus näkyy olevan julkaistu myös tällä sivustolla.)

On siis oltava tarkkana kun valtioneuvoston jäsen, Suomen puolustusministeri, antaa ohjeita eduskunnalle.

Afganistan – vaatii uusia suomalaistaistelijoita – kriisinhallintaan!

Suomalaiset vapaaehtoissotilaat ovat olleet vuosia Afganistanissa – sodan osapuolena tässä Naton johtamassa ulkoa kaukaa tuodussa amerikkalaisvetoisessa sisällissodassa, jonka aloitti raskailla ilmapommituksilla jo vuonna 2001 - USA. *

Amerikkalaishyökkäys oli kosto yhdestä pahimmasta terrori-iskusta New Yorkin Manhattanille 9/11 murhaiskuna |1 – jolloin tuhansia menehtyi – viattomina siviileinä. Kysymykseen ”miksi” ei kukaan ole tähän mennessä antanut tyhjentävää vastausta!

 

Egyptin presidentin puhe, joka voi muuttaa koko maailman

Tämä Egyptin presidentin Abd Al-Fattah Al-Sisi´in puhe saattaa olla ehkä tärkein puhe ikinä, ja  toivottavasti yhtä käänteentekevä  kuin oli aikoinaan Martin Luther Kingin puhe: ”I have a dream.... jne”.

Muslimeilla on edessään vain kaksi tietä: täydellisen tuhon tie tai radikaalin uskonnollis-ideologisen uudistuksen tie ... eli uskonpuhdistus.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä