Iida Haglund

Kaikki blogit puheenaiheesta Sari Essayah

Perussuomalaiset - rakkauden puolue

Luxemburgin lahja maailmalle töräytti eilen CNN-kanavan haastattelussa totuuden.

Vaikeasta ja päivittäin itse hankittavasta iskiaksesta kärsivä Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker paljasti kalliin faktan.

**

Juncker kertoi eilen CNN-kanavalle antamassaan seuraavaa:

Nämä populistit, nationalistit, tyhmät nationalistit ovat rakastuneita omiin maihinsa…

Perussuomalaiset rakastavat

Me perussuomalaiset olemme todella rakastuneita. Rakastamme Suomea ja suomalaisia.

Onko Essayah niin fiksu kuin miltä vaikuttaa?

"Ai Essayah, sä tunnet hänet, olen kyllä monesti häntä äänestänyt." "Joo, älä muhun esitettä tuhlaa, aion äänestää KD:n Vallittua joka tapauksessa". Tälläisiä kommentteja kuulin tällä viikolla. Essayah on muuten vieläkin fiksumpi, miltä vaalitenteissä ja mediassa vaikuttaa. Millä perusteella voin väittää tälläistä? Koska tunnen hänet henkilökohtaisesti. 

Nettovarallisuutta ei pidä ylläpitää veronmaksajien rahoilla

Rinne teki taas yllätysavauksen, jolla havitellaan eläkeläisten ääniä (SK 11.04.2019) on suomalaisten poliittisten lupausten sarjassa omaa luokkaansa. Rinne ei ollut asiassa edes yksin, myös KD:n Sari Essayah avasi sanaisen arkkunsa, ja kertoi, että asuntojen mahdollinen arvonlasku pitää korvata asunnon omistajalle.

Arkadianmäen kiipeämistä ja kiipimistä

Nonni. Tein sen taas.

Edellisestä kerrasta on kylläkin jo 16 vuotta, eli lähes täysiän verran.

Lupasin eduskuntavaalien 2003 jälkeen, että kerta olisi viimeinen. Aviomies otti kunnon kilarit, kun talousasioita hoitamaan vapaaehtoisesti lähtenyt kaveri olikin jättänyt laskuja maksamatta. Asialliset hommat hoidetaan, sellainen on aviomies. Kun kaveri ei ollut samaa maata, tuli vaaleja ja ehdokkuutta ja ehdokkaan tukena olemista kohtaan iso vastenmielisyys.

Onko Sari Essayah lukenut raamattua?

Sari Essayah kirjoitti 18.1. Maaseudun tulevaisuuden kolumnin, joka ehdotti maahanmuuttajien integroimista "kristillisten juurien arvotraditioon". 

Agendan miesten ja naisten yhteydet esiin – Uhka perusoikeuksille selvitettävä!

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja ja kansanedustaja Sari Essayahin taivaskanava avautui sunnuntaina 3.6. suureen tuskan parahdukseen ulkoministeri Soinin oikeuksien polkemisesta. Osallisena polkemisessa ovat kuulemma olleet twiitanneet poliitikot vasemmalta oikealle ja kanteluita tehneet – kansalaiset?

Monikulttuurisuus- ja maahanmuuttajavastaisuus Helluntaiherätyksessä

Suomen Helluntaiherätys on vapaa- ja konservatiivikristillinen herätysliike, jonka keskuudessa vallitsevien opillisten painotusten ja normien mukaan suhtautuminen HLBTI-vähemmistöihin on kielteinen, ellei jopa täysin torjuva. Liikettä jo jonkin aikaa sivusta seuranneiden parissa on kiinnitetty huomiota liikkeen pariin pesiytyneestä mahdollisesta yleisemmästä vähemmistövastaisuudesta, erityisesti islamvastaisuudesta.

Opintotuen tulorajojen poisto kallis ratkaisu

Eilisellä eduskunnan kyselytunnilla kaksi kansanedustajaa, perussuomalaisten Kike Elomaa ja kristillisdemokraattien Sari Essayah esittivät opintotuen tulorajojen nostamista helpottamaan opiskelijoiden asemaa. Hyvä ajatus muuten, mutta ajattelivatko kansanedustajat tulorajojen nostamisen hintalappua?

Moni nolaa vielä itsensä maahanmuuttajien palkkakeskusteluissa

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Essayah esitti tänään oppisopimuskoulutuksen ajan palkoille omaa työehtosopimusta ja matalampaa kisällipalkkaa. Essayahin mukaan siitä olisi apua paitsi nuorille niin myös maahanmuuttajille.

– Tällainen ratkaisu voisi edesauttaa myös yhteiskuntasopimusneuvottelujen saamista vauhdikkaasti alkuun, Essayah kertoi lehdistölle lähettämässään tiedotteessa.

Usko ja evoluutioteoria

Kristillisen liiton puheenjohtaja Sari Essayah kyseenalaisti evoluutioteorian Suomen Kuvalehdessä. Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari asettaa uskonsa tieteen edelle, koska evoluutioteoria ei ole aivan aukoton. On turha pohtia heidän henkilökohtaisia motiivejaan, mutta molempien ajattelu kumpuaa jostain valistusaikaa edeltäneiltä vuosisadoilta.

Uskonnoilla ja tieteellä on se oleellinen ero, että uskon tieto ei muutu, kun sen sijaan tiede korjaa koko ajan itseään.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä