Iida Haglund

Kaikki blogit puheenaiheesta Sairaana

Sairaille turvattava hoito. Se on inhimillisen ja vastuullisen maan merkki.

Sairastuminen voi syöstä elämän kaaokseen. On niin helppoa elää ”tavallista” arkea töineen ja touhuineen, mutta sairastuminen voi iskeä milloin tahansa ja kenelle tahansa.

Ihminen ei lähtökohtaisesti juurikaan pohdi sitä, että mitäpä sitten jos sairastun tai joku läheisistäni sairastuu? Kahvipöytäkeskusteluissa aiheesta saatetaan keskustella, että entäpä jos sitä tai tätä? Tätähän me kyllä teemme, kukin tavallaan. On se tietysti myös niin, että elämää ei pidä elää sillä pelolla, että sairastunhan minä varmasti joskus. Pitää uskaltaa elää tässä ajassa ja tässä hetkessä.

Siis missä Putin on?

Kysymys siitä, missä presidentti Putin on, on käymässä mielenkiintoiseksi nyt kun hänen viimeisestä todistetusta julkisuudessa esiintymisestään on kulunut kahdeksan (8) vuorokautta. PS. Erkautin nämä alempana olevat kommentti-juttuni eilen sivustolla näkyneen, mutta jostain syystä keskustelun ulkopuolelle melkoisen nopeasti painuneen Raimo E. Laaksosen blogin komentaariosta omaksi kokonaisuudekseen. http://raimoelaaksonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/189567-mutta-missa-on-putin

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä