Iida Haglund

Kaikki blogit puheenaiheesta S-pankki

Yrittäjät eivät kelpaa S-Pankin asiakkaiksi

 

Mielestäni S-ryhmä on tehnyt ja tekee merkittävää työtä suomalaisen yhteiskunnan kehittämiseksi ja pystyssä pitämiseksi. Yli vuosisataisen historiansa aikana se on tuonut hyviä palveluita kaikkien ulottuville ja ollut tärkeä osa hyvinvoinnin rakentajana.

Osuustoiminnan tärkein kilpailukyky on arvojohtaminen. Osuustoiminnan periaatteisiin kuuluu vahvasti se, että osuuskunnat osallistuvat yhteisönsä kehittämiseen. Eettisiin arvoihin kuuluu rehellisyys ja yhteiskunnallinen vastuu.

S-Pankin tietoturva-aukko käytännössä

Eilen nousi kohu S-Pankin suojatuissa pankki-istunnoissaan käyttämän Google-analytiikan aiheuttamasta tietovuodosta tai tietoturva-aukosta. Mutta jos oletetaan, että Google käyttää saamiaan tilinumeroja ja muita tietoja S-Pankin kanssa tekemänsä sopimuksen mukaisesti, niin mitä haittaa asiasta voi olla? Valitettavasti paljonkin.

S-Pankki ei ymmärrä edes Googlea

Twitterissä on eilisillasta saakka käyty jännää sanailua S-Pankin sekä Internetistä jotain ymmärtävien käyttäjien välillä. Uutisiakin alkaa ilmaantua.

Lyhyesti, jos käytät S-Pankkia ilman hyvin tiukalle säädettyä mainonnanesto-ohjelmaa, Google kyttää olkapäälläsi joka ainoaa sivulatausta.


Tietoturva-aukko?

S-pankin johto menetti omistajien luottamuksen

Hei!

Minä ole S-pankin omistaja. Kun omistamani Pirkanmaan Osuuskauppa aloitti pankkitoiminnan ja perusti S-pankin, tämä oli jokseenkin yllättävä veto, kun päätös ryhtyä pankkitoimintaan tapahtui omistajilta kysymättä.

S-pankilla oli kuitenkin hyvä liikeidea ja sen tarkoituksena oli palvella omistajiaan entistä paremmin. Kun olimme omistajina vuosia keränneet bonuksia ja ylijäämäpalautuksia s-tilille, niin on ymmärrettävä että pankin perustaminen tuli ajankohtaiseksi.  

Paranoidinen blogiteksti toisiaan lähentyvästä kauppa ja rahoitussektorista

Oi niitä aikoja, oi niitä aikoja kun kaupassa sai käteisellä maksaa...

Onko tulevaisuutemme siirtymässä kokonaan bittirahaan ja milloin ja miksi?

Suomi, tuo vähittäiskaupan testilaboratorio jossa Euroopan keskittynein ruokakauppa pitää yllä keinotekoisen korkeata hintaa ja varmistaa sen ettei tuottajalle jää mitään muuta käteen kuin tuotantotuki.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä