Iida Haglund

Kaikki blogit puheenaiheesta Raiskaaja

Seksuaalirikokset rinnastettava tappoon

Seksuaalirikokset tulisi rinnastaa vähintään tappoon oikeudellisesti, sillä uhrien elämät on pilattu ja tuhottu usein lopullisesti.
 
-----------------------------------------------
 
Raiskatut ja muut seksuaalirikoksien uhrit yrittävät ja tekevät paljon itsemurhia.
 
Raiskatut kuolevat myös usein ennenaikaisesti sairauksiin.
 
Raiskatut ja muut seksuaalirikoksien uhrit kärsivät vakavista mielenterveyden ongelmista vuosikymmeniä.
 

Raiskaushaaveilija, oletko nyt tyytyv8inen?

Teemu Selänne twiittaa muutaman klassisen ajatuksen pakolaispolitiikasta ja some on taas vaihteeksi sekaisin. Niin sekaisin, että twiittien jatkoksi tarvitaan pätkä blogitekstiä selanne.comissa. Klikkailen haukotellen auki pari keltaisen lehdistön julkaisua Selänteen pakolaispoliittisesta ulostulosta ja yritän suvakin ominaisuudessa etsiä klikkiotsikon lupailemaa rasisminpoikasta. Eihän sellaista löydy, vaikka niin voisi luulla viimeistään siinä vaiheessa, kun jäiden kuningas niittää kyseenalaista kunniaa isänmaallisuudestaan MV-lehden sivuilla.

 

Onko ex-jääkiekkoilija Selänteellä oikeus mielipiteeseen?

Teemu Selänne on ottanut kantaa asioihin, joihin hänen ei olisi joidenkin mielestä pitänyt ottaa kantaa. Teemun kirjoitus on asiallinen. Mielipiteet ovat perusteltuja ja kirjoitus etenee loogisesti. Lisäksi hänen ajatuksensa ovat oikeita.

Matu vs kantis

Matu (maahan tullut turvapaikan hakija) raiskaa, kantis (suomalainen) raiskaa…kumpi parempi? Ihanko oikeasti tästä edes tarvitsee keskustella? Kummatkin raiskaajat ovat mielestäni sairaita ihmisraunioita, joiden ihmisarvoa ei tulisi nostaa tekoa puolustamalla. Joka ikinen kerta, kun tekoa tai tekijää puolustetaan, poljetaan uhrin ihmisarvoa ja oikeuksia. Rikollinen on rikollinen, paatunut tai ei. Rikollisuudessa ei ole mitään puolusteltavaa, eikä lieventäviä asianhaaroja tulisi olla. Oli matu tai kantis. Väkivalta on aina tuomittavaa, oli matu tai kantis.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä