Iida Haglund

Kaikki blogit puheenaiheesta Peräänantamattomuus

Naisen ääni teollisuudesta

Tyttöjen määrä matemaattisilla aloilla ja insinööritieteillä on huolestuttavan pieni ja luku on laskemaan päin. Kynnys lähteä ko. alalle on tytöillä suurempi kuin pojilla. Tytöt ja naiset pärjäävät samalla tavalla kuin pojat ja miehet. Miesvaltaisilla aloilla naisia kohdellaan hyvin ja tasavertaisena. Naisena teollisuudessa tiedän, mitä puhun. Omalla esimerkillä haluan näyttää kaikille tytöille ja naisille, että nainenkin pärjää. Jos olet matemaattisesti lahjakas tai alasta kiinnostunut, suuntaa rohkeasti matemaattisella alalla tai insinööritieteille, se kannattaa.

L O P E T A !!! !!! !!!

Mä oon kirjottanu kymmenen tai jotain katkelmaa, koska en viitsi kirjoittaa tänne, koska kaikki on sanottu - mutta kaikki ei ole sanottu. On Yksi Asia joka on sanomatta. On jotain sanottavaa, joka on niin suurta, että se halkaisee taivaankannen - on jotain sanomatta - joka on se, miksi kirjoitin kaikki nämä blogit.

 

On sanomatta miksi tein sen. Miksi puhun, miksi sanon, miksi olen eri mieltä ja miksi vaikka tai koska olen eri mieltä, jatkan jankkaamista. Miksi sanon, miksi sanoin eilen, miksi sanon tänään ja miksi sanon huomennakin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä