Iida Haglund

Kaikki blogit puheenaiheesta Minä ja Sinä

Ikuinen rasismi

Maailmalla me ihmiset olemme erilaisia.  Erilaisuus on rikkautta.  Rikkautta ei  ole lähetyssaarnaajat eivätkä tämänpäiväiset  "pakolaiset" joidenka vaatimusten mukaisesti kantaväestön tulisi elää.

Meillä suomalaisilla rasisteilla on kestämistä jo keskenämme, heimoissamme,  etenkin suomenruotsalaisissa ja  savolaisissa.

Ja sitten maahamme toivotetaan tervetulleiksi lisärasitteeksi  esimerkiksi keskenään taistelevat nigerialaiset ibot hauset ja jorubat jotka toisiaan eivät siedä ja meitä valkonaamoja rasisteiksi haukkuvat.

Jokaisen on saatava päättää omista asioistaan

Meidän suomalaisten elämää ohjaavat pienten piirien päätökset. Puolueet on perustettu sata vuotta sitten, jolloin ihmisiä ei vielä tavoitettu tv:n tai internetin kautta. Puoluepolitiikka perustuu vanhoihin aatteisiin. Eduskuntaryhmien valtaapitävät määräävät miten kansanedustajien täytyy äänestää. Demokratia ei toimi.

Minä ja Sinä

Sukupuolinen kanssakäyminen taas marssilla osoittaa mieltään.  Sitäkö vastaan, että kristillinen kirkko ei perusoppeineen hyväksy homoavioliittoja?  Miksi homot eivät perusta omaa kirkkoaan?  Miksi esimerkiksi amishit vai ketä he ovat tuolla amerikoissa, saavat pitää oman uskonsa hevoskärryineen vai vaativatko homot sielläkin pääsyä hevoskärrien kyytiin?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä