Iida Haglund

Kaikki blogit puheenaiheesta Marjaana Toiviainen

Suomi on kamala paikka elää

Pastori Marjaana Toiviainen ilmoitti erään edesmenneen valtakunnankanslerin syntymäpäivänä Suomen hallitukselle sen voittaneen, mitä tuli turvapaikanhakijoita koskeviin ongelmiin. Arvon pastoritar kertoi myös muuttavansa Tansaniaan, koska hän ei voi asua enää Suomessa, kun täällä on niin kurja elää.
Olen hänen kanssaan täysin samaa mieltä.

Jäämme kaipaamaan Marjaana Toiviaista

Jokainen, joka on nyt nauramassa ja toivottelemassa tervemenoa Marjaana Toiviaiselle, on antanut hyväksynnän myös koulukiusaamiselle, vainoamiselle, raiskaus- ja tappouhkauksille, huorittelulle ym. haukkumiselle. Sitähän tämä on. Ei ole ihme, että täällä koulukiusaaminen on vielä ongelma, kun aikuset ihmiset osaa olla täysiä k***p**tä.

 

Isäni tyttärenä Puheenvuoron lukijoille ja kanssabloggaajille

Elämäni eliitin liepeillä jonkinlaisena porvariboheemisateliittina on osittain muodostunut valinnoista jotka kytkeytyvät isäni Tuure Junnilan ja hänen edustamiensa arvojen syrjäyttämiseen poliittisesta vallasta ns yöpakkasten jälkimainingeissa. Olen valinnut (muistakin kuin edellämainutusta syystä) olla sateliitti joka näkee eliitin mutta jota eliitti ei näe.

Tänään koen että haluan ottaa paikan keskustelussa myös eliittikytköksineni, sillä tänään luin lehdestä että Marjaana Toiviainen joutuu jättämään Suomen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä