Iida Haglund

Kaikki blogit puheenaiheesta Läntinen arvoyhteisö

Tähtiliike on ainoa todellinen oppositiopuolue

Sain kunnian osallistua tiistaina nuorten järjestämään vaalipaneeliin Lahden yhteiskoululla. Huomautettuani koulutuskeskustelussa, että myös SDP ja vasemmistoliitto olivat mukana Jyrki Kataisen kokoomusjohtoisessa hallituksessa, joka leikkasi erityisesti korkeakoulutuksesta, kansanedustaja Mika Kari (sd.) antoi vastauksensa lomassa ymmärtää, että Tähtiliike ei ole oikea puolue. Jouduin muistuttamaan kansanedustajaa siitä, että Suomessa on sellainen jännä juttu, kuin puoluerekisteri, jossa on tällä hetkellä 19 rekisteröityä puoluetta. Ne ovat kaikki ihan oikeita puolueita.

Taistelu läntisten arvojen puolustamiseksi

Hallituspuolueiden johtajat esittivät tunnetut ”arvopuheensa” syrjäyttäessään Jussi Halla-ahon (ps.) hallitusyhteistyön ulkopuolelle. Suomen valtaeliitti ei ole ainoa, joka on puhunut arvojen ja yhteisen arvopohjan merkityksestä.

Presidentti Trumpin läntinen arvomaailma

Presidentti Trumpin läntinen arvomaailma

[ … mitä se on – kysyy kansalainen Erkki täältä idän ja lännen vedenjakajalta … ]

Donald Trump kävi värikkään vaalitaistelun. Väitetään, että Venäjä, venäläiset tai jokin ohjelmoinnista ymmärtävä taho auttoi Trumpin vaalivoittoon – vaikka ääniäkin sai vain toiseksi eniten. Trump haukkui, tölvi ja herätteli, antoi toivoa punaniskoille, työttömille ja …

 

Mitä tarkoittaa läntinen arvomaailma?

Kokoomus ja kokoomuspohjainen presidenttimme peräänkuuluttavat läntisen maailman arvomaailmaa |1 täältä lännen ja idän vedenjakajalta. Jopa turkulaiset ovat oivaltaneet, että Suomi itäistyy tavoiltaan, perinteiltään – historialtaan ja kulttuuriltaan lähestyttäessa Imatraa, Joensuuta ja Kainuuta.

Levottomia tosiasioita Yhdysvaltain presidenteistä

Levottomia tosiasioita Yhdysvaltain presidenteistä

Kansakuntansa parhaat pojat asialla…

*

Katso tästä: All Men Panel.. https://www.google.fi/?gfe_rd=cr&ei=wPGmWNfiLa6r8wev0ZvABA&gws_rd=ssl#q=the+presidents+of+the+united+states

*

1.) George Washingtonista tuli melkein zombie

Lännen arvot ja kuuluminen Läntiseen arvoyhteisöön – mitä se on?

Lännen arvot ja kuuluminen Läntiseen arvoyhteisöön – mitä se on?

*

Valtionvastaisuus

”Alkuperäiset” – mayflowerilaiset ja heihin pitkälle rinnastuvat Pohjois-Amerikan siirtokuntiin emigroituneet olivat puritaaneja, kalvinisteja, jotka halusivat erota valtiosta ja valtiokirkosta.

Läntisten ja itäisten arvojen yhteenotto

(Läntinen sotilasliitto, aikanaan idän ja paljolti Neuvostoliiton aloitteesta tehdyn Varsovan liiton vastine - Nato, jonka piti ajaa itsensä alas, kun Neuvostoliitto romahti – peräänkuuluttaa läntisten arvojen puolustamista 0], jopa sodankin uhalla)

 

Siniristilippumme ISIS:n propagandavideolla

Islamistivaltio julkaisi tänään uuden videon, jolla kertojanääni valaa taistelijoihinsa taistelumielialaa Yhdysvaltoja ynnä muita valtioita vastaan. Kertoja puhuu puhtaalla englannilla ISIS:n menestyksekkäästä islamistivaltion rakentamisesta, ja mm. tekee pilaa yhdysvaltalaisten sotilaiden korkeista itsemurhaluvuista.

“This is the source of our glory: our obedience to our lord. We are uncompromising in our call to Tawhid [Islamic monotheism]. We only call to Allah, unlike the countless deviant factions raising their false banners,” kertoja toteaa.

Kauan eläköön Jemenin suvereniteetti

Viime aikoina olemme saaneet seurata kuin Saudi-Arabia on ollut omien sanojensa mukaan "kiinnostunut naapurimaansa kehityksestä".  Se on osoittanut kiinnostustaan puuttumalla pommituksin ja joukoin sikäläiseen kehitykseen suvereenissa itsenäisessä maassa.  Viimeisimpänä Senegal on rynnännyt USAn ja lännen liittolaisen avuksi.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä