Iida Haglund

Kaikki blogit puheenaiheesta Eero Lehti

Kokoomuksen Eero Lehden sidonnaisuudet ja maan tapa

Kokoomuksen pitkäaikainen kansanedustaja Eero Lehti ponnahtaa esille jatkuvati Ylen MOT-ohjelman tekemisssä uutisissa, mutta kaupallisen median osalta näin ei tapahdu ollenkaan. Mies on monessa mukana ja hengästyttävää sidonnaisuuslistaa katsoessa ei voin kuin ihmetellä, miten hän kerkeää kansanedustajan hommaansa hoitamaan. Pikavilkaisulla käytettyjen puheenvuorojen sekä aloitteiden osalta ei kovin kummoisesti.

Ylen MOT tänään - HOK-Elannon toiminta

Ylen MOT kertoi mm seuraavaa kaiken muun varsin pöyristyttävän Skanskan ja HOK-Elannon toiminnan lisäksi:

Suomalaiset työllisyyden kehittämisen kannalla palkkojen sijasta

Suomalaisista 81,6 % pitää työllisyyden kehittämistä tärkeämpänä tavoitteena kuin kilpailijamaita korkeampaa palkkatasoa, vain 9,8 % valitessa jälkimmäisen vaihtoehdon. Vastaajista 8,6 % ei osannut sanoa kantaansa.

Eero Lehti ja kumppanit voi nyt kaataa hallituksen!

Eero Lehti kertoi vain muutama viikko sitten, että hallitus olisi pitänyt jo kaataa. Eero Lehti toteaa, että valtio velkaantuu 700 miljoonaa euroa kuukausittain ja rampa hallitus ei saa mitään aikaiseksi. Uusilla vaaleilla voitaisiin säästää satoja miljoonia euroja sillä oletuksella, että seuraava hallitus pystyy tekemään rakenteellisia uudistuksia tai että sen ohjelma vastaa paremmin Suomen todellista tilannetta.

Lehti sanoo, ettei hän ole ajatuksineen yksin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä