Iida Haglund

Kaikki blogit puheenaiheesta EU:n lobbaus

Aivot ja sisäkorva joutuvat lujille tuulivoimamelussa

Eläinten kohdalla kipu voi johtaa kuolemaan, koska niillä on huomattavasti herkempi kuulo ja sisätiloissa ollessaan eivät pääse suojautumaan melulta minnekkään.

http://waldkleeblatt.de/wp-content/uploads/2014/09/14-05-13-Positionspapier-Windkraft_final.pdf

 

Neurologische Patienten und Windkraftanlagen - Neurologiset potilaat ja tuulivoimalat

 

EU-lobbaus vahvasti esillä Suomessakin?

Miten Suomessa tuulivoimateollisuus on saanut niin vahvan jalansijan, että melkein sataprosenttisesti kaikki tuulivoimaa koskevat valitukset hylätään korkeimmassa hallinto-oikeudessa (KHO). Kts. linkki, ”Useampi voittaa lotossa kuin kho:ssa.

KHO: Valitus hylätään.” http://tripodienaika.blogspot.fi/2016/12/useampi-voittaa-lotossa-kuin-khossa.html

 

Kasvien yhteyttäminen lisääntyy ilmakehän hiilidioksidin ansiosta

Maapallo vihertyy. Olemassa olevat hiilinielut ovat parhaansa tehneet ilmakehän lisääntyneen hiilidioksidin sitomisessa. Katso kuvat 1 ja 2

Yksi Pariisin ilmastokokouksen yhteydessä esille otetuista asioista on jäänyt vähälle huomiolle. Nimittäin neljän promillen liike, jolla pyritään sitomaan hiilidioksidia myöskin maaperään, jolloin huolehditaan samalla maaperän kasvukunnosta.

Maaperässä on tuplaten hiiltä ilmakehään verrattuna, ja todellisuudessa ilmakehän hiilidioksista osa on maaperästä lähtöisin. Nyt olisi todellinen tarve kääntää suuntaa tältä osin.

ONKO DEMOKRATIA KUOLEMASSA?

Onko demokratia kuolemassa? Onko meillä enää illuusio valinnanvapaudesta ja mahdollisuudesta vaikuttaa? Samanlaista kehitystä on nähtävissä myös muualla kuin meillä. Kehitys on demokratian kannalta ollut huonoa niin meillä Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa kuin Venäjälläkin. Kehitys on nähtävissä niin vaalien ja vaaleilla valittujen ihmisten kuin lainsäädännön ja avoimuuden ja läpinäkyvyyden suhteen.

Tuhoaako TTIP, GMO, Monsanto, Bayer ja nyt EU maapallon ... kaiken?

TTIP, GMO, Monsanto ja  Bayer tuhoavat nyt yhdessä hyönteiset, ja eritoten pölyttäjät (mehiläiset), kasvit, ihmiset, maaperän ja lopulta koko maapallon.

 

Bayer on nyt ostanut Monsanton. Hankinta kasvattaaa huomattavasti Bayerin osuutta geenimuunneltujen elintarvikkeiden (GMO) ja tuholaismyrkkyjen markkinoilla. Monsanto astuisi puolestaan lääketeollisuuden maailmaan.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä