Iida Haglund

Kaikki blogit puheenaiheesta Automaatti

Robotit = tulevaisuus

Laivat siirtyvät automaatioon. Siis robottiohjaukseen. Samaa on kuultu autoista jo kauan. Mutta - loppujen lopuksi pitää kysyä: kumpi on parempi ajamaan? Itsekin olen sen verran ohjelmoinut, että osaan antaa tuohon yhden ja oikean vastauksen: robotti on parempi - ei tule inhimillisiä virheitä.

Ovatko robotit robotteja vai "robotteja"?

Robottien määrä kaikkialla yhteiskunnassa on lisääntynyt huomattavasti viimeksi kuluneen vuoden aikana. Roboteista on tullut osa jokapäiväistä elämäämme, liki huomaamattamme. Lähes jokaisesta kodista löytyy nykyisin jonkinlainen robotti.

Kolme viisasta työtöntä miestä lähtee etsimään uutta kuningasta

Jos haluamme tehdä jotakin järkevää, niin se on helppoa. Etsikäämme juotavaa ja syötävää. Sitten voimme taivaltaa johonkin suuntaan. Perille päästyämme kyhätkäämme suojaksemme tuulen kestävä maja veden äärelle. Sillä hyvästä paikasta ei kannata lähteä enää pois milloinkaan. Jos vielä jää aikaa jäljelle, voimme vähän yrittää nauraa kaikelle menneelle.

Miksi meillä Euroopassa on polkuautot?

 

Aina kun palaa jenkeistä tulee ihmetelleeksi automaattivaihteiston hidasta yleistymistä Wanhassa Euroopassa.

Vaihteiston käyttämisen oppimiseen menee huomattava osa autokouluajasta, jenkithän eivät sitä enää osaa ollenkaan käyttää, manuaalivaihteistoa sanotaan "Amerikan parhaaksi autovarkauden estolaitteeksi".

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä